Teri Hatcher si zahrá v druhej sezóne seriálu Supergirl

NETKY.SK • 1 Február 2017, 10:07 • 2 min
Teri Hatcher si zahrá v druhej sezóne seriálu Supergirl

LOS ANGELES - Americká herečka Teri Hatcher sa predstaví v aktuálnej druhej sezóne seriálu Supergirl (2015). Tvorcovia projektu zatiaľ neprezradili, akú úlohu si 52-ročná rodáčka z Kalifornie zahrá, uviedli však, že pôjde o tajomnú, zápornú postavu.

slovakia

left justify in out

Hatcher pritom v minulosti účinkovala aj v seriáli Superman (1993 - 1997), kde stvárnila Lois Lane. "Nechcem uraziť žiadnu z úžasných herečiek, ktoré sa predstavili v tejto úlohe, ale Teri Hatcher je moja najobľúbenejšia predstaviteľka Lois Lane. To, že sa teraz vracia do sveta superhrdinov v úplne inej úlohe, je pre nás aj fanúšikov neuveriteľným darčekom," uviedol Andrew Kreisberg, ktorý je jedným z výkonných producentov Supergirl. Druhú sezónu seriálu začali v USA vysielať 10. októbra, pričom začiatkom minulého mesiaca ohlásili, že vznikne aj tretia séria.


Teri Lynn Hatcher je okrem spomínaného Supermana známa aj ako Susan Mayer zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), ktorý jej v roku 2005 vyniesol Zlatý glóbus. Zahrala si napríklad tiež vo filmoch ako Tango a Cash (1989), Drsný a drsnejší (1996), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997) a prepožičala hlas do animáku Koralína a svet za tajnými dverami (2009). Od minulého roku účinkuje v seriáli The Odd Couple (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies