Terapeutom Lindsay Lohanovej bude v novom sitkome Charlie Sheen

NETKY.SK • 26 Február 2013, 08:15 • 2 min
Terapeutom Lindsay Lohanovej bude v novom sitkome Charlie Sheen

Terapeutom Lindsay Lohanovej bude v novom sitkome Charlie Sheen - Kultúra Problémová americká herečka a speváčka Lindsay Lohanová si zahrá samu seba a v novom televíznom seriáli stvárni pacientku, podrobujúcu sa terapii. Producentom seriálu Anger Manageme

slovakia

left justify in out

img

Problémová americká herečka a speváčka Lindsay Lohanová si zahrá samu seba a v novom televíznom seriáli stvárni pacientku, podrobujúcu sa terapii.

Producentom seriálu Anger Management (zvládanie hnevu) je televízia Lionsgate. O obsahu sitkomu prezradila, že medzi herečkou a terapeutom sa počas sedení rozvinie romantický vzťah.

Postavu terapeuta stvárnil seriálový hrdina Charlie Sheen, ktorý má tiež za sebou problematické obdobie. Nový seriál sa začne vysielať v apríli. Sheen a Lohanová sa spolu objavia aj vo filme Scary Movie 5, ktorého premiéra je tak isto naplánovaná na apríl.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies