Teória veľkého tresku bude pokračovať ešte minimálne tri roky

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 13:32 • 2 min
Teória veľkého tresku bude pokračovať ešte minimálne tri roky

BRATISLAVA - Úspešný sitkom plánuje televízia CBS vysielať aspoň do jari 2017.

slovakia

left justify in out

Obľúbený komediálny seriál Teória veľkého tresku (2007) bude pokračovať ďalšími troma sezónami. Informovala o tom americká televízia CBS, ktorá aktuálne v USA vysiela siedmu sériu sitkomu a zmluvu o jeho vysielaní predĺžila do jari 2017. "Komédie tvoria veľkú časť našej programovej štruktúry a Teória veľkého tresku je tou najsilnejšou komédiou na televíznych obrazovkách," vyjadrila sa Nina Tassler zo CBS Entertainment. "Táto viacročná zmluva posilňuje našu pozíciu pre budúce vysielacie sezóny a znamená tiež ďalšiu kapitolu spolupráce s Warner Bros. Television," dodala.

 

Tvorcami sitkomu o vedcoch, ktorým sa do života priplietla mladá žena, sú Chuck Lorre a Bill Prady. Seriálu sa okrem úspechu u divákov podarilo dosiahnuť aj uznanie kritiky. Na konto si už dva razy pripísal cenu televíznej kritiky pre najlepší komediálny seriál (2009, 2013). Spomedzi hercov a herečiek najviac zažiaril Jim Parsons, ktorý získal za stvárnenie Sheldona Coopera tri ceny Emmy (2010, 2011, 2013) i Zlatý glóbus (2011). Okrem neho v seriáli účinkujú tiež Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Kaley Cuoco, Mayim Bialik či Melissa Rauch. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.cbs.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies