Tento rituál vám pomôže s chudnutím: Mnohých zrejme mimoriadne poteší!

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 11:02 • 2 min
Tento rituál vám pomôže s chudnutím: Mnohých zrejme mimoriadne poteší!

Nikdy by ste nepovedali, že práve táto surovina vám zjednoduší chudnutie!

slovakia

left justify in out

Pokiaľ ste sa už aspoň raz v živote pokúšali vylepšiť svoju postavu istotne viete, že to nie je práve najjednoduchšie. Dôležitá je disciplína a neraz potrebujete aj veľké sebazaprenie, či už preto, aby ste sa „dokopali“ do cvičenia, alebo si na návšteve nedali z toho úžasne vyzerajúceho koláča. Áno, vie to byť veľmi náročné, no výsledok stojí rozhodne za to! Úsmev na tvári vám však možno vyčarí najnovšie zistenie amerických vedcov.

 

Výskum, ktorý realizovali na Washingtonskej a Harvardovej univerzite ukázal nečakané. Dva poháre červeného vína pred spaním fungujú ako spaľovač tukov! Ba čo viac, odpočinok bude po nich oveľa intenzívnejší.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Ukázalo sa, že pokiaľ si večer takto doprajete, riziko obezity klesá až o 70 percent. Môžu za to polyfenoly a resveratrol. Tie modifikujú prijímaný tuk na taký, ktorý je telo schopné oveľa rýchlejšie odbúrať. Metabolizmus zároveň udržiavajú v rovnováhe a znižujú pravdepodobnosť kardiovaskulárnych ochorení. Dobre fungujú aj v boji so stresom.

 

Treba ale povedať, že všetko má svoje pre aj proti. Červené víno, hoci je zdravé, stále patrí do skupiny alkoholických nápojov. Jeho pravidelná konzumácia v uvedenej dávke by časom mohla smerovať k vybudovaniu alkoholizmu a to rozhodne nikomu za pekné telo nestojí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies