Tento obľúbený fast food si na Slovensku už neužijeme: Ktorá sieť definitívne zatvára svoje brány?

NETKY.SK • 19 Apríl 2018, 13:42 • 2 min
Tento obľúbený fast food si na Slovensku už neužijeme: Ktorá sieť definitívne zatvára svoje brány?

Mnohí milovníci tejto značky budú sklamaní, pretože na Slovensku si známu dobrotu už nedoprajú.

slovakia

left justify in out

Aj vy patríte k fanúšikom pizze s hrubými syrovými okrajmi a extra salámou? V tom prípade vás táto správa nepoteší. Pizza Hut, ktorá na tunajšom trhu pôsobila viac ako 20 rokov a získala si mnohých zákazníkov, definitívne ruší svoje prevádzky.

 

Pizza Hut sa na Slovensku objavila v roku 1997, kedy otvorila svoju prvú prevádzku v centre hlavného mesta. Keď jej tržby začali rásť, rozhodla sa spoločnosť otvoriť ďalšiu pobočku, konkrétne v roku 1999 v Nitre. V ďalšom roku sa objavila aj v Košiciach a v roku 2001 pribudli reštaurácie v Trnave a opäť v Bratislave.

 

V posledných rokoch sa však spoločnosti prestávalo dariť, tržby nedosahovali požadované čísla, preto sa postupne začalo zatvárať. Posledná z pobočiek fast foodu bola v bratislavskej Petržalke, no aj tá bude od pondelka 23. apríla zrušená. Personál obchodného centra, v ktorom sa nachádzala, uviedol, že budova sa pripravuje na rekonštrukciu a z tohto dôvodu sa reťazec rozhodol zmluvu ďalej nepredlžovať ani nevynakladať ďalšie investície do jeho fungovania, nakoľko sa to nejavilo ako rentabilné.

 

U mnohých obľúbená značka, ktorej sa ako prvej podarilo doručiť pizzu priamo do vesmíru astronautom na Medzinárodnú vesmírnu stanicu ISS, teda nadobro končí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona