Tento muž sa rozhodol bývať v jaskyni, vytvoril z nej útulný domov!

NETKY.SK • 13 Október 2015, 15:00 • 2 min
Tento muž sa rozhodol bývať v jaskyni, vytvoril z nej útulný domov!

BRATISLAVA - Bývalý obchodník 37- ročný Abgelo Mastropietro sa rozhodol, že bude nasledovať príklad svojich dávnych predkov a skúsi život v jaskyni.

slovakia

left justify in out

Doba, kedy ľudia žili v tmavých a opustených dierach v Británii je našťastie dávno preč. Abgelo sa však rozhodol vrátiť do podzemného života. 

 

Agbela k tomuto rozhodnutiu nepriviedol rozmar, ale bohužiaľ v jeho živote nastala zmena a to diagnóza roztrúsená skleróza a to ho inšpirovalo ku kúpe jaskyne. Nezdraví životný štýl ho prinútil rozmýšľať ako zmeniť svoj život, ktorému prepadol. Agbelo Mastropietro sa rozhodol postaviť si svoj vysnívaný domov v jaskyni v snahe vyliečiť svoju roztrúsenú sklerózu.

 

img

 

Muž objavil jaskyňu vo Wyre Forest, čo je územie britského Worcesterhiru. Neváhal ani minútu a jaskyňu kúpil  za viac ako 60 000 Libier.  

 

Strávil osem mesiacov rezbárskymi prácami vrátane výkopov a vlastnoručne menil jaskyňu na domov svojich snov.

 

V útrobách jaskyne bolo viac ako 70 ton sutiny, ktorú musel vyniesť von vlastnými rukami. V jaskyni sa nachádza tečúca voda, podlahové kúrenie, štyri spálne a dokonca aj wi-fi. 

 

Bývalý obchodník sa vrátil do podzemného života. Pozrite si ako si dokázal zariadiť vysnívaný domov. 

 

img

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona