Tento muž predal svoju firmu ako 27-ročný za 10 miliónov a prestal pracovať, za tri týždne sa začal nudiť

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 14:00 • 2 min
Tento muž predal svoju firmu ako 27-ročný za 10 miliónov a prestal pracovať, za tri týždne sa začal nudiť

LOS ANGELES – Viete si predstaviť, že by ste mali dostatok peňazí na to, aby ste do konca života žili luxusne a skončíte s prácou. Jon Carder to spravil, avšak nešlo to tak, ako by ste si to predstavovali.

slovakia

left justify in out

Vo veku 27 rokov predal Jon Carder svoju firmu za 10 miliónov dolárov a rozhodol sa, že už nechce nikdy pracovať. Spravil si obrovskú párty a potom strávil tri týždne surfovaním a zábavou so svojimi kamarátmi.

 

Bohužiaľ pre Johna z južnej Kalifornie, nebolo to pre neho to pravé orechové.

 

„Nudil som sa, ale hrozne som sa nudil,“ povedal teraz 36-ročný John pre web Business Insider a dodal: „Uvedomil som si, že napriek tomu, že podnikanie je niekedy stresujúce a vyčerpávajúce, bolo to omnoho viac naplňujúce ako robiť nič.“

 

Svoje peniaze zarobil na webe Client Shop, kde si ľudia mohli porovnávať ceny domov a nájsť najlepšie pôžičky. Jeho úspech bol tak veľký a rýchly, že si jeho matka myslela, že začal predávať drogy.

 

Teraz šéfuje aplikácii Mogl.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona