Tento muž je podozrivý z lúpeže v herni na Spiši: Hrozí mu až 12 rokov basy!

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 16:15 • 2 min
Tento muž je podozrivý z lúpeže v herni na Spiši: Hrozí mu až 12 rokov basy!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Polícia intenzívne pátra po neznámom páchateľovi, ktorý dnes krátko po polnoci lúpežne prepadol herňu na Spiši.

slovakia

left justify in out

„Pravdepodobne s kuklou a kapucňou na hlave vošiel do jednej z herní v Spišskej Novej Vsi, počas jej prevádzkových hodín. V tom čase sa v herni nachádzalo cca päť osôb a pracovník herne. Za použitia vulgarizmov vyzval prítomné osoby, aby boli ticho a s pištoľou v ruke podišiel k 25-ročnému krupiérovi,“ informovala krajská policajná hovorkyňa z Košíc Jana Mésarová. 
     

Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnanca vydanie finančnej hotovosti. Ten mu v obave o svoj život a zdravie vydal viac ako 1300 eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Spišskej Novej Vsi v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže v súbehu s prečinom výtržníctva s trestnou sadzbou sedem až 12 rokov. 
     

„Na mieste činu zasahovalo viacero policajných zložiek. Kriminalistický technik zaistil viacero stôp, ktoré budú predmetom expertízneho skúmania,“ dodala hovorkyňa s tým, že polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie, ktoré by pomohli objasniť tento zločin, oznámili na ktoromkoľvek útvare PZ, resp. na známom bezplatnom telefónnom čísle 158.

 

„Páchateľ bol vo veku okolo 25 rokov, vysoký do 180 centimetrov, štíhlej postavy, oblečenú mal mikinu tmavošedej farby s kapucňou a maskáčové nohavice,“ uzavrela Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies