VIDEO Tento mladík má sto kíl a kopaciu techniku ako Ronaldo

NETKY.SK • 2 Január 2015, 14:30 • 2 min
VIDEO Tento mladík má sto kíl a kopaciu techniku ako Ronaldo

ZWOLLE – Holandský mladík Bas van Velzen má rád futbal a ešte radšej trénuje voľné kopy. Na Youtube nahral zopár videí a tie sa okamžite stali senzáciou.

slovakia

left justify in out

Na svete je veľa hráčov, ktorí by mohli tvrdiť, že sú najlepší v zahrávaní voľných kopov. Stačí spomenúť mená ako Lionel Messi alebo Cristiano Ronaldo.

 

Devätnásťročný Bas van Velzen z Holandska síce nie je hviezda z nejakého veľkoklubu, avšak voľné kopy dokáže zahrať minimálne tak dobre ako vyššie spomenutá dvojica. Tento mladík nevyzerá ako futbalista, má sto kíl a rád si dopraje zopár pív. Pozrite si však zopár videí, v ktorých predvádza svoje futbalové umenie a určite budete súhlasiť s nami, že jeho voľné kopy sú lepšie ako drvivá väčšina tých, ktoré ste videli v televízii.

 



Jeho tajomstvo je jednoduché, zapáčila sa mu kopacia technika, ktorú preslávil Cristiano Ronaldo a začal poctivo trénovať. "Zábavné na tom všetkom je to, že keď som bol malý, tak som mal problémy čo i len správne kopnúť do lopty. Po celú tú dobu som musel tvrdo trénovať, aby som sa zlepšil. Inšpiroval ma Cristiano Ronaldo. Dlhé noci som trávil sledovaním jeho videí na Youtube, ktoré mi pomohli naučiť sa jeho techniku."

Ako je teda možné, že mladík s takouto kopacou technikou a schopnosťami nie je profesionálnym futbalistom? "Hrám amatérsky futbal s kamarátmi, niečo ako nedeľná liga, po ktorej si zájdeme na pár pív. Možno keby sa mi podarilo schudnúť, tak by som sa jedného dňa mohol stať profesionálom. Ale to by som najprv musel prestať piť pivo," dodáva s úsmevom na tvári. Napriek tomu, že má Bas pár kíl navyše, je stále slušným futbalistom.

 

Chceli by ste sa naučiť túto kopaciu techniku aj vy? Pozrite si video, kde vás to Bas naučí...

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies