Tento mladík daruje letenku na cestu okolo sveta hocikomu, kto sa volá tak isto, ako jeho expriateľka!

NETKY.SK • 4 November 2014, 18:53 • 2 min
Tento mladík daruje letenku na cestu okolo sveta hocikomu, kto sa volá tak isto, ako jeho expriateľka!

KANADA - Kanaďan Jordan Axani sa rozhodol darovať cestu okolo sveta menovkyni svojej expriateľky, pretože letenky zakúpené na jej meno nie je ľahké vymeniť alebo zrušiť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Axani plánoval zájazd s priateľkou Elizabeth Gallagher, no pár pred časom vzťah ukončil. Na 18-dňový výlet, ktorý sa má začať 21. decembra a jeho súčasťou budú zástavky v Taliansku, Českej republike, Francúzsku, Thajsku a Indii, sa teraz môže prihlásiť ktorákoľvek menovkyňa Axaniho bývalej priateľky. Podmienkou je tiež, že záujemkyňa musí mať kanadský pas.

 

"Keďže sa mi nepáči myšlienka premrhaných leteniek, hľadám Kanaďanku s menom Elizabeth Gallagher, ktorá by ich mohla využiť," napísal mladý muž na portáli Reddit. "Letenky som kúpil vo veľkej akcii a úprimne pre ich nízku cenu a tiež preto, že sú od viacerých leteckých spoločností, nestoja za tú bolesť hlavy alebo peniaze, ktoré by si ich zrušenie vyžiadalo," priblížil Axani, ktorý za dar nežiada náhradu. "Nehľadám nič na oplátku. Nechcem spoločnosť, romantiku, drogy, obchod alebo robiť si selfie na Vianočných trhoch v Prahe. Som za spontánnosť, takže ak chceš, aby sme cestovali spolu a nie si vrahyňa so sekerou, som za," napísal tiež Axani, ktorý taktiež upozornil, že dar obsahuje len letenky. Ubytovanie a lístky na vlak si musí záujemkyňa zakúpiť sama. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies