VIDEO Tento kus hovädzieho mäsa je taký čerstvý, že sa ešte hýbe

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 14:44 • 2 min
VIDEO Tento kus hovädzieho mäsa je taký čerstvý, že sa ešte hýbe

ŠAN-TUNG – Viete podľa čoho zistíte, či ste dostali naozaj čerstvý kus hovädzieho mäsa? Keď s ním dorazíte domov, tak by sa mal ešte stále hýbať.

slovakia

left justify in out

Cheng Tan si kúpila kus hovädzieho v miestnom mäsiarstve v čínskej provincii Šan-tung a práve sa chystala ho pripraviť, keď si všimla, že sa ešte hýbe.

"Bála som sa, že by v ňom mohli byť parazity alebo nejaké škodlivé chemikálie, ktoré sú príčinou týchto zášklbov," povedala. "Nikdy som nič podobné nevidela, takže som sa bála to zjesť a radšej som to natočila na video."

V skutočnosti však boli jej obavy úplne zbytočné. Potravinoví odborníci pre miestny spravodajský kanál povedali, že mäso bolo z takej čerstvej porážky, že nervové zakončenia ešte nestihli odumrieť. Zášklby nakoniec prestali a neobjavili sa žiadne správy, že by sa po konzumácii tohto hovädzieho niekto premenil na kravského zombie mutanta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona