Tento kocúr kandiduje na starostu ruského mesta: Získal až 97 % hlasov!

NETKY.SK • 16 December 2015, 11:01 • 2 min
Tento kocúr kandiduje na starostu ruského mesta: Získal až 97 % hlasov!

BARNAUL - V ruskom meste Barnaul volili občania nového starostu. Ľudia sa rozhodli pre netradičné voľby. Majú už dosť korupcie, ktorá sa v ich meste deje. Posledný starosta bol odvolaný z funkcie.

slovakia

left justify in out

V internetovom hlasovaní bolo navrhnutých šesť politikov. No ľudia sa rozhodli pre netradičnú voľbu. Zvolili si za starostu kocúra Barsika. 

 

Toho navrhol jeden zo správcov siete, po tom ako žiadny kandidát nezískal podporu občanov. Rozhodol sa, že skúsi presadiť svojho domáceho miláčika. Kocúr Barsik zvíťazil s poriadnym náskokom. Získal až 97 hlasov!

 

“Z právneho hľadiska nemám šancu, ale je tu ešte významnejšia funkcia - starosta z vôle ľudí”, prehlásil kocúr na sociálnej sieti. Kocúr rozbehol aj volebnú kampaň. Ľudia domáceho miláčika podporujú zo sloganmi “Kto keď nie Barsik”, alebo “Barsika nevolí iba krysa”. Kocúr vyberá na sociálnej sieti aj peniaze na volebnú kampaň a plánuje rozmiestniť billboardy. Na účte má už údajne 1400 rubľov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies