Tenorista Andrea Bocelli spadol z koňa a utrpel zrejme slabší otras mozgu

NETKY.SK • 14 September 2017, 18:44 • 2 min
Tenorista Andrea Bocelli spadol z koňa a utrpel zrejme slabší otras mozgu

RÍM - Taliansky nevidomý tenorista Andrea Bocelli dnes vo svojej rezidencii v Lajatico neďaleko Pisy spadol z koňa a skončil v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Umelec utrpel zrejme slabší otras mozgu, avšak podľa talianskych médií nie je jeho zdravotný stav znepokojujúci.

 

Andrea sa už prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí obrátil na fanúšikov s ospravedlnením, že im spôsobil starosti a ubezpečil ich, že sa má dobre a pravdepodobne ešte dnes opustí nemocnicu.

 

Spevák s určitosťou nebude chýbať v piatok v Ríme, kde sa uskutoční veľkolepý charitatívny koncert v Koloseu, ktorého výťažok je určený na podporu projektov vzdelávania v stredoamerickom Haiti.

 

Podujatie s názvom Andrea Bocelli Show odvysiela v priamom prenose prvý program verejnoprávnej talianskej televízie RAI a objavia sa v ňom popri protagonistovi aj ďalšie žiarivé hviezdy.

 

Bude medzi nimi napríklad britský skladateľ, pianista a spevák Elton John, juhokórejská sopranistka Sumi Jo, skladateľ David Forster, americká herečka Sharon Stoneová, ako aj jej krajan, frontman skupiny Aerosmith Steven Tyler s dcérou-herečkou Liv Tylerovou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies