Tenistka Safinová: V našej ére bola úroveň juniorských súťaží vyššia

NETKY.SK • 8 September 2016, 14:34 • 2 min
Tenistka Safinová: V našej ére bola úroveň juniorských súťaží vyššia

NEW YORK - Ruská niekdajšia jednotka svetového rebríčka tenistiek WTA vo dvojhre Dinara Safinová vyjadrila názor, že v jej ére bola kvalita mládežníkov väčšia ako teraz, lebo sa nezameriavali prevažne na boje v rámci generácie.

slovakia

left justify in out

"Sledovala som dnes niekoľko juniorských zápasov na US Open a otvorene konštatujem, že v mojich časoch bola úroveň oveľa vyššia. Vtedy polovica mládežníckeho žrebu najskôr hrala kvalifikáciu dospelých a potom zostávala na juniorské súťaže. A teraz?! Myslím si, že dorastajúca generácia by sa mala viac venovať profesionálnym pokusom, pretože to sa v konečnom dôsledku ráta. Podľa mňa pridlho zostávajú na juniorskej scéne," napísala Safinová na twitteri.

 

Tridsaťročná moskovská rodáčka je finalistkou Roland Garros 2008 a 2009 a Australian Open 2009 a striebornou olympijskou medailistkou v singli z Pekingu 2008.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona