Tenistka Muguruzová odriekla madridskú exhibíciu proti Šarapovovej pre terapiu členka

NETKY.SK • 25 Október 2016, 14:50 • 2 min
Tenistka Muguruzová odriekla madridskú exhibíciu proti Šarapovovej pre terapiu členka

MADRID - Španielska tenistka Garbine Muguruzová-Blancová odriekla na 2. december naplánované madridské exhibičné stretnutie s Ruskou Mariou Šarapovovou.

slovakia

left justify in out

Po koncoročnom šampionáte WTA Finals v Singapure (23. - 30. októbra) podstúpi špeciálnu terapiu sužujúceho ľavého členka, ktorá si vyžiada tri týždne bez záťaže a potom opatrný postupný návrat. Dobyvateľka tohtoročného parížskeho antukového grandslamového Roland Garros Muguruzová-Blancová však predznamenala, že sa pokúsi s organizátormi nájsť náhradné riešenie, uviedol web El Espaňol.

 

Duel na Pista Central Manolo Santana v areáli Caja Mágica sa mal konať na dvoch rôznych povrchoch - tráve a antuke. Premiéru súboja takéhoto typu predviedli v roku 2007 na Malorke domáci Rafael Nadal a Švajčiar Roger Federer. Šarapovová si odpykáva dištanc na 15 mesiacov za porušenie antidopingových pravidiel. Do oficiálneho súťažného diania sa môže zapojiť 26. apríla 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona