Tenistka Martincová s diskvalifikáciou za urážku rozhodkyne

NETKY.SK • 30 Január 2017, 10:27 • 2 min
Tenistka Martincová s diskvalifikáciou za urážku rozhodkyne

PETROHRAD - Česká tenistka Tereza Martincová si za stavu 6:4, 4:6, 5:5 a 30:30 na príjme vyslúžila diskvalifikáciu v zápase nedeľňajšieho 2. kola kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA na tvrdom povrchu v hale v ruskom Petrohrade.

slovakia

left justify in out

V rodnom jazyku sa obrátila na prítomnú Holanďanku s väzbami na ČR Michaellu Krajicekovú, aby inzultovala empajrovú rozhodkyňu, ktorá opravila v jej neprospech verdikt o "aute" súperky. Mala smolu v tom, že na čiare bol arbiter - krajan, ktorý nahlásil hrubé nešportové správanie.

"Tretí raz zakročila proti mne, nahnevalo ma to. Celá situácia ma veľmi mrzí, pretože som hrala dobre. Bola som veľmi vyčerpaná, chytali ma kŕče. Ani si presne nespomínam, čo som povedala. Bez ohľadu na to je to moja chyba a veľké poučenie do budúcnosti. Veľmi ma škrie, čo sa stalo, ale nemyslím si, že som si zaslúžila taký tvrdý trest," povedala Martincová podľa Live Tennis.

Dvadsaťdvaročná Martincová figuruje na 166. priečke v singlovom renkingu WTA. Mertensová bude v pondelňajšom finále kvalifikácie hrať s ďalšou belgickou reprezentantkou Marinou Zanevskou, ktorá v sobotu v 1. kole prekonala spomenutú Krajicekovú.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies