Tenistka Kerberová bude ambasádorkou hokejového šampionátu

NETKY.SK • 9 Február 2017, 12:05 • 2 min
Tenistka Kerberová bude ambasádorkou hokejového šampionátu

KOLÍN NAD RÝNOM - Nemecká tenistka Angelique Kerberová sa stala ambasádorkou majstrovstiev sveta 2017 v hokeji, ktoré sa uskutočnia 5. - 21. mája v Kolíne nad Rýnom a Paríži.

slovakia

left justify in out

 Informáciu priniesla internetová stránka Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF). Dvadsaťdeväťročná dvojnásobná grandslamová šampiónka z predchádzajúcej sezóny a nedávna líderka singlového renkingu WTA vo dvojhre Kerberová si zapózovala s hokejkou v ruke v spoločnosti prezidenta organizačného výboru šampionátu Franza Reindla, zároveň šéfa národného zväzu DEB.

"Na tenisovom kurte som väčšinou osamelou bojovníčkou. Práve z tohto dôvodu obdivujem, že v kolektívnych športoch sa individuálne výkony prejavia len vtedy, keď sú súčasťou perfektnej tímovej práce, a ako každý zo seba odovzdáva všetko v prospech celého kolektívu," skonštatovala Kerberová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies