Tenistka Jankovičová si vydýchla, cysta nebola zhubná

NETKY.SK • 24 Apríl 2016, 15:30 • 2 min
Tenistka Jankovičová si vydýchla, cysta nebola zhubná

BELEHRAD - Srbská tenistka Jelena Jankovičová pauzuje pre zranenie ramena, ktoré utrpela kurióznym spôsobom. Navyše, v ostatnom období prežila obrovskú psychickú záťaž, lebo pri vyšetreniach postihnutej oblasti jej lekári našli cystu, u ktorej vystalo podozrenie na zhubnosť.

slovakia

left justify in out

"Boli to pre mňa pekelné časy. Vďaka Bohu, výsledky podrobných testov napokon boli negatívne. Mentálne to však pre mňa bolo náročných desať dní," povedala niekdajšia jednotka svetového rebríčka v interview pre Sportski žurnal.

Tridsaťjedenročná Belehradčanka Jankovičová, aktuálne 23. v renkingu WTA, nútene vynechala v rodnom meste minulotýždňové play-off o II. svetovú skupinu Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien proti Belgičankám (2:3), keď si "odpálila" rameno pri iniciatívnom nakladaní batožiny: "Každý ten kus mal okolo 25 kg. Lekári mi povedali, že som nemala ďaleko od operácie."

Jankovičová zatiaľ nepozná termín svojho návratu: "Bola som bez záťaže štyri týždne, stratila som kondíciu, lapám po dychu. Som optimistka, neviem však, kedy budem nazad. Sama by som rada poznala odpoveď. Vôľa a túžba mi však nechýbajú." Srbka v rámci preberania rôznych tém prezradila, že na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro plánuje hrať aj miešanú štvorhru s deblovým špecialistom Nenadom Zimonjičom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies