Tenistka Hingisová po zranení súperky na OH: Hlaváčková s tým mala rátať

NETKY.SK • 15 August 2016, 18:43 • 2 min
Tenistka Hingisová po zranení súperky na OH: Hlaváčková s tým mala rátať

BRATISLAVA - Švajčiarska tenisová veteránka Martina Hingisová si minimálne svojím chladným správaním po zasiahnutí súperky napospol nevyslúžila pochvaly. Spätne vyhlásila, že Češka Andrea Hlaváčková v semifinále olympijskej štvorhry žien na OH v Riu de Janeiro mohla ako skúsená deblistka predpokladať loptičku smerujúcu na telo.

slovakia

left justify in out

"Odvracali sme mečbal. Mala som v úmysle zahrať úder jej smerom. Mala s tým rátať. Také čosi sa vo štvorhre môže stať. Išlo to však vyššie, než som zamýšľala," povedala 35-ročná košická rodáčka Hingisová podľa SDA, komentár citoval napríklad Aargauer Zeitung.

Hlaváčková ako spoluhráčka Lucie Hradeckej skončila s prasklinou kostičky pri ľavom oku. Tandem H+H napokon prehral nielen v semifinále, ale aj v derby o bronz proti Barbore Strýcovej a Lucii Šafářovej. Hlaváčková vyhlásila, že ju Švajčiarka sklamala najmä poukazovaním na dĺžku ošetrenia namiesto súcitnejšieho prístupu. Hingisová a Timea Bacsinszká vo finále podľahli Ruskám Jekaterine Makarovovej a Jelene Vesninovej.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies