Tenista Kyrgios určite stihne už Sydney

NETKY.SK • 3 Január 2015, 12:59 • 2 min
Tenista Kyrgios určite stihne už Sydney

BRISBANE - Austrálsky tenisový talent Nick Kyrgios po odrieknutí Hopmanovho pohára v Perthe pre natiahnutie chrbtového svalstva takmer určite stihne už turnaj ATP v Sydney (12. - 17. januára), štart na melbournských grandslamových Australian Open (19. januára - 1. februára) je bez ohrozenia.

slovakia

left justify in out

"Hopman Cup bol bez šance, ale myslíme si, že v Sydney bude môcť hrať," povedal kouč Todd Larkham pre Sydney Morning Herald. Kyrgios odcestoval do Brisbane na päť dní dvojfázových rehabilitačných procedúr u zväzovej fyzioterapeutky Anne-Marie Montgomeryovej.

 

Devätnásťročný rodák z Canberry Kyrgios sa za vlaňajšok posunul zo 182. na 52. priečku vo svetovom rebríčku. Na Wimbledone sa prebojoval až do štvrťfinále, a to aj zásluhou osemfinálového senzačného úspechu proti Španielovi Rafaelovi Nadalovi. Sezónu predčasne ukončil už v septembri pre problémy s rukou. Pri bilancovaní sa stal austrálskym Hráčom roka 2014, dostal Newcombovu medailu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies