Tenista Jan Neuburger-Higby namiesto podania rúk knokautoval Vladimira Malachova

NETKY.SK • 7 December 2016, 16:50 • 2 min
Tenista Jan Neuburger-Higby namiesto podania rúk knokautoval Vladimira Malachova

PIDING - Na regionálnom honorovanom turnaji 36. Sbg. Wintercup o 1460 eur z agendy Rakúskeho tenisového zväzu (ÖTV), ale s dejiskom v nemeckom Pidingu v Bavorsku, lietali päste.

slovakia

left justify in out

Američan Jan Neuburger-Higby po prehre 3:6, 4:6 v 1. kole namiesto podania rúk knokautoval takisto v Rakúsku žijúceho Ukrajinca Vladimira Malachova. Fyzický útok vyvstal zo sporu o jeden z fiftínov v napokon záverečnom geme, pričom na kurte neboli rozhodcovia a v zázemí žiadni svedkovia.

 

Súperi sa pustili do hádky plnej vulgarizmov a po zápase si 18-ročný Neuburger-Higby neudržal nervy. O dva roky mladší Malachov skončil v nemocnici s ranami na tvári, takisto na tomto podujatí už nepokračoval. Podľa organizátora, Švéda s nórskym rodiskom Somu Kesthelyho, nebude mať trvalé následky. Prípad vyšetruje polícia z Bad Reichenhallu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona