Tenista Igor Andrejev oznámil ukončenie svojej kariéry

NETKY.SK • 18 September 2013, 14:21 • 2 min
Tenista Igor Andrejev oznámil ukončenie svojej kariéry

MOSKVA - Ruský tenista Igor Andrejev vo veku 30 rokov oznámil ukončenie svojej kariéry, počas ktorej sa dostal aj na 18. priečku vo svetovom rebríčku ATP vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

"Čas nezastavím a už po Wimbledone som sa rozhodol zavŕšiť moju aktívnu činnosť, táto sezóna je rozlúčková. V ostatných rokoch som sa boril s mnohými zdravotnými problémami, práve tie boli najvplyvnejším faktorom," cituje GoTennis.ru Moskovčana, ktorý má na konte tri singlové tituly z hlavnej profesionálnej úrovne (Moskva, Palermo a Valencia 2005), ale momentálne sa nachádza až na 991. priečke v renkingu. Na tráve londýnskeho All England Lawn Tennis and Croquet Clubu prehral v 1. kole s Poliakom Lukaszom Kubotom. 

Andrejev sa na grandslamových podujatiach najďalej dostal na Roland Garros 2007: na parížskej antuke si vtedy zahral štvrťfinále. V civilnej rovine kedysi pútal pozornosť jeho vzťah s krajankou a kolegyňou z kurtov Mariou Kirilenkovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies