Zarastený Federer myslí na Santa Clausa, rozhoduje sa sám

NETKY.SK • 20 November 2015, 17:33 • 2 min
Zarastený Federer myslí na Santa Clausa, rozhoduje sa sám

LONDÝN - Švajčiarsky tenista Roger Federer sa kedysi ako tvár výrobcu potrieb na holenie nikdy neobjavoval na verejnosti bez dokonale hladkých líc, počas koncoročného šampionátu ATP World Tour Finals v Londýne prekvapil niekoľkodňovým strniskom.

slovakia

left justify in out

"Ak má to bude príliš svrbieť, oholím sa. Ak sa to znepáči mojim dievčatám, oholím sa. Ak sa pozriem do zrkadla a nebude sa mi to pozdávať, oholím sa. Možno však budem myslieť na Santa Clausa a zarastenie si ponechám. Ešte neviem. Vianoce sú pred dverami," pobavene skonštatoval 34-ročný grandslamový rekordér Federer, citoval ho napríklad web ESPN.

Švajčiar už má v britskej metropole istotu postupu do semifinále tzv. Masters, na ktorých triumfoval v rokoch 2003, 2004, 2006, 2007, 2010 a 2011. Odmietol symbolický význam svojho porastu v zmysle známej poverčivosti hráčov kolektívnych športov počas play-off. Zároveň vylúčil, že by na vizáž mala vplyv jeho manželka - bojnická rodáčka Mirka Vavrinecová. "Nemá s tým problém. Je to v poriadku, aspoň dúfam. Rozhodnutia sú na mne," podotkol Federer a šibalsky smerom k pýtajúcemu sa novinárovi dodal: "Neviem, ako to máte s manželkou, ale ja sa smiem rozhodovať sám."

Otec dvoch párov dvojičiek Federer zdolal v základnej skupine šampionátu všetkých troch súperov vrátane lídra renkingu Novaka Djokoviča zo Srbska. V sobotňajšom semifinále bude o 21.00 h SEČ čeliť úspešnému z piatkového večerného duelu medzi domácim Andym Murraym a svojím krajanom Stanom Wawrinkom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona