AO: Rafter a Hewitt si zahrajú vo štvorhre

NETKY.SK • 12 Január 2014, 09:51 • 2 min
AO: Rafter a Hewitt si zahrajú vo štvorhre

MELBOURNE - Štyridsaťjedenročný Rafter a o deväť rokov mladší Hewitt si na úvod debla zmerajú sily s americko-juhoafrickou dvojicou Eric Butorac, Raven Klaasen.

slovakia

left justify in out

Kapitán austrálskej tenisovej reprezentácie mužov v Davisovom pohári Patrick Rafter a jeho krajan Lleyton Hewitt budú hrať vo štvorhre na blížiacom sa úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára). Veteráni dostali od organizátorov voľnú kartu.

Štyridsaťjedenročný Rafter a o deväť rokov mladší Hewitt si na úvod debla zmerajú sily s americko-juhoafrickou dvojicou Eric Butorac, Raven Klaasen. 

Rafter, ktorý ukončil aktívnu kariéru pred viac ako desiatimi rokmi, v nedeľu vyhlásil, že jeho "životnosť" vo štvorhre môže závisieť na Hewittových výsledkoch v súťaži singlistov. Dvojnásobný grandslamový víťaz Hewitt bude v utorok v 1. kole dvojhry čeliť 24. nasadenému Talianovi Andreasovi Seppimu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona