Ten Dama zrazilo auto, účasť na Vuelte ohrozená

NETKY.SK • 5 August 2015, 16:36 • 2 min
Ten Dama zrazilo auto, účasť na Vuelte ohrozená

BRUSEL - Holandského cyklistu Laurensa Ten Dama počas tréningovej jazdy v Belgicku zrazilo auto a jeho účasť na nadchádzajúcich pretekoch Vuelta a Espaňa je ohrozená.

slovakia

left justify in out

Podľa internetovej verzie periodika De Telegraaf do 34-ročného Ten Dama zozadu narazilo jeho tímové auto idúce rýchlosťou 80 km/h. Cyklista skončil v nemocnici, kde mu vyšetrili zranenia na chrbte a lakti. Mal by byť v poriadku, ale zatiaľ sa nevie, či bude ihneď schopný pokračovať v tréningu. Jeho družstvo sa zatiaľ k incidentu nevyjadrilo. Ten Dam mal byť jedným z lídrov tímu LottoNL-Jumbo na Vuelte, ktorá sa začne časovkou v Marbelle 22. augusta. Ten Dama prenasleduje smola. Deviaty muž minuloročnej Tour de France sa na slávnych pretekoch na francúzskych cestách tento rok v 3. etape zaplietol do pádu a vykĺbil si rameno. V celkovej klasifikácii v Paríži mu patrila 87. priečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona