Tému UFO berú Američania vážne, spájajú ju s ohrozením národnej bezpečnosti

NETKY.SK • 5 Jún 2021, 08:58 • 2 min
Tému UFO berú Američania vážne, spájajú ju s ohrozením národnej bezpečnosti

WASHINGTON - Americká vláda nemôže poskytnúť definitívne vysvetlenie javov zaznamenaných vojenskými pilotmi.

slovakia

left justify in out

Jej dvaja nemenovaní predstavitelia, ktorí nemajú oprávnenie o téme verejne diskutovať, však potvrdili, že sa nenašli žiadne dôkazy o spojitosti s mimozemšťanmi.

 


V ostatných rokoch zaznamenali Američania viacero nevysvetlených úkazov. Tie boli dokonca v niektorých prípadoch zachytené na videu pilotmi, ktorí spozorovali objekty letiace pred nimi.

 

Vysvetlenie 
Podľa vládnych predstaviteľov neexistuje žiadny dôkaz, že by to mohlo byť UFO. Nevylučujú však, že to, čo americkí piloti videli, môžu byť nové technológie vyvinuté v iných krajinách. Údajne ani nič nenasvedčuje tomu, že by nevysvetliteľné javy pochádzali z tajných amerických programov.

 

img

 

USA si z toho srandu nerobí 
Vláda Spojených štátov berie neidentifikované javy vážne vzhľadom na potenciálne riziko národnej bezpečnosti, keď by protivník teoreticky mohol novou technológiou zasiahnuť vojenskú základňu alebo iné citlivé miesto.

 

Kongres koncom minulého roka nariadil riaditeľovi národných spravodajských služieb, aby poskytol "podrobnú analýzu údajov o neidentifikovaných leteckých javoch" od viacerých agentúr a podal o tom správu do 180 dní. Spravodajský úrad sa počas minulého týždňa vyjadril, že nevie kedy bude k dispozícii celý dokument.

 

Američanov znepokojuje najmä ruský alebo čínsky vývoj, ktorý presahuje súčasné možnosti USA.

 

img

 

"Momentálne existuje veľa nezodpovedaných otázok," uviedol tento týždeň pre NBC demokratický republikán Adam Schiff z Kalifornie. "Ak majú iné národy schopnosti, o ktorých nevieme, chceme to zistiť. Ak existuje nejaké iné vysvetlenie, chceme sa to tiež naučiť.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona