Temné tajomstvo Karla Gotta: Vlastnej mame zaprel vnučku!

NETKY.SK • 24 Február 2018, 07:26 • 2 min
Temné tajomstvo Karla Gotta: Vlastnej mame zaprel vnučku!

Dlhé roky žil Karel Gott (78) ako slobodný mládenec, čo jeho rodičov, hlavne matku, veľmi znepokojovalo. A aj keď sa do ženenia slávik nikdy nehnal, prvá dcéra sa mu narodila v jeho 34 rokoch. Mame o dcére ale nikdy nepovedal, uviedol Blesk.

slovakia

left justify in out

Vtedy bola iná doba a v období, keď sa Karlovi Gottovi narodila dcéra Dominika Gottová (44), bol na začiatku vrchola svojej slávy. Navyše ju mal s náhodnou známosťou, tanečnicou z divadla Antóniou Zacpalovou.

 

"Mama stále hovorila, že by sa chcela dočkať vnúčat. Keď som prehupol cez tridsiatku, bol to podľa mamičky najvyšší čas na ženenie. Myslela si, že bez môjho oženenia sa nedočká vnúčat. A aj ja som sa potom držal staromódnych názorov, preto som ju neinformoval, že už má prvé vnúča. O narodení dcéry Dominiky sa nikdy nedozvedela, " priznal spevák.

 

Veľmi si to neskôr vyčítal a mrzelo ho to. Bol však presvedčený, že by mu nemanželské dieťa neodpustila. A nebola to jediná vec, ktorú vo svojom živote ľutoval.

 

"Mrzí ma, že som sa svojim rodičom viac nevenoval. Už to ale bohužiaľ nenapravím. Vyčítali mi, že sa s nimi málo rozprávam, " zveril sa Gott s tým, že vtedy mal ale rozbehnutú kariéru a akékoľvek zastavenie ho zdržiavalo.

 

"Spätne cítim, že pre nich by bola najväčšia odmena od syna, ktorého vychovali, si sadnúť a rozprávať im o sebe," dodal. A hoci boli v počiatkoch jeho kariéry k jeho povolaniu veľmi skeptickí, na svojho syna boli veľmi pyšní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies