Telo zamestnanca supermarketu objavili po 10 rokoch za chladiacim boxom

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 19:16 • 2 min
Telo zamestnanca supermarketu objavili po 10 rokoch za chladiacim boxom

IOWA - Pri vyprataní zatvoreného supermarketu v americkej Iowe bolo objavené za chladiacim boxom mužské telo. Patrilo bývalému zamestnancovi Larrymu Ely Murillo-Moncada, ktorý bol od roku 2009 nezvestný.

slovakia

left justify in out

Vtedy dvadsaťpäťročný muž sa vydal v snehovej búrke koncom novembra roku 2009 z domova. Vzhľadom na to, že k odchodu došlo v porušenom stave, nemal na sebe Murillo-Moncada topánky ani ponožky, so sebou si nevzal ani kľúče od domu či auta.

 

Zamestnanec supermarketu bol odvtedy nezvestný a jeho telo bolo objavené až o desať rokov neskôr, v januári tohto roku.

 

Polícia v pondelok uviedla, že skutočne išlo o nezvestného mladého muža, ktorý musel byť identifikovaný pomocou analýzy vzorky DNA.

 

K smrti došlo podľa výsledkov pitvy zrejme bez cudzieho zavinenia. Murillo-Moncada sa pravdepodobne ukryl pred nepriaznivým počasím v priestoroch svojho zamestnania, kde si sadol na chladiaci box, čo bolo podľa bývalých pracovníkov v časoch prestávky bežné.

 

 

Za boxom však bola približne polmetrová medzera, do ktorej sa muž zrútil, a nemohol von. Pokiaľ nešťastník volal o pomoc, nikto ho vzhľadom k hlučnosti boxov nepočul. Na mieste tak zomrel.

 

Supermarket bol v roku 2016 uzavretý a v januári tohto roku bola najatá firma, ktorá mala za úlohu chladiace boxy odviezť. Za nimi však našli telo nezvestného muža.

 

Podľa matky muža boli deň pred tragickou udalosťou jej synovi predpísané antidepresíva, ktoré mohli súvisieť s nečakaným rozrušením a zmiznutím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona