Telo Ivety Bartošovej bolo na nespoznanie: Identifikoval ju Rychtářov syn!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 14:43 • 2 min
Telo Ivety Bartošovej bolo na nespoznanie: Identifikoval ju Rychtářov syn!

PRAHA – Otrasný pohľad! Telo Ivety Bartošovej bolo po zrážke s vlakom znetvorené na nepoznanie. Syn Ivetinho manžela Josefa Rychtářa ju identifikoval podľa jazvy na bruchu, napísal Český server blesk.cz.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vlak, ktorý doslova zmietol Ivetu z koľajiska sa rútil zo zákruty rýchlosťou asi 120 km/h. Speváčka podľa informácii blesk.cz išla priamo oproti vlaku a v poslednej chvíli si ľahla na koľajnice. Tragická udalosť sa odohrala okolo 11.30 h na trati medzi pražskými štvrťami Uhříněves a Kolovraty. V Uhříněvsi žila speváčka so svojím manželom Rychtářom na ulici U Starého mlyna, informovali Novinky.cz. Náraz bol údajne veľmi silný.

 

 

Telo musel kvôli zdravotnému stavu Ivetinho manžela Josefa Rychtářa, identifikovať jeho syn. „Ten na mieste potvrdil, že sa jedná o Ivetu Bartošovú, a to podľa fotografie z miesta nehody. Mal ju rozpoznať podľa jazvy na bruchu a rúk,“ povedal pre blesk.cz policajný zdroj.

 

Podľa reportéra servera Novinky.cz zrazil speváčku vlak na koľajišti, kde je vstup zakázaný. V dvojposchodovom vlaku cestovali deti zo školského výletu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies