Televízny kanál CNN uznal, že Ukrajina v súvislosti s Babčenkom oklamala Rusko

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 06:00 • 2 min
Televízny kanál CNN uznal, že Ukrajina v súvislosti s Babčenkom oklamala Rusko

MOSKVA - Televízny kanál CNN, ktorý okrem iných západných médií venoval osobitnú pozornosť Arkadyu Babčenkovi a jeho kritike Kremľa, bol nútený uznať, že vyhlásenia Kyjeva o účasti Ruska na vražde publicistu sa ukázali ako klamstvo.

slovakia

left justify in out

Reportáž o "živom Babčenkovi" ukázal televízny kanál CNN. "Čo sa deje?",- spýtala sa moderátorka ich vlastného korešpondenta v Rusku. Ten povedal o tlačovej konferencii s účasťou Babčenka a poukázal na to, že všetko, čo povedali oficiálni predstavitelia Ukrajiny, je klamstvo.

     

Pritom, podľa jeho slov, "všetko čo povedali Rusi, je pravda ". Korešpondent zdôraznil, že ukrajinský premiér Vladimír Grojsman "nespravodlivo obvinil Rusko" z vraždy Babčenka.
     

Novinár Arkady Babčenko je živý a jeho "vražda" bola špeciálnou operáciou Bezpečnostnej služby Ukrajiny, vyhlásil šéf oddelenia Vasily Hrytsak. Predtým bolo oznámené, že v utorok večer bol novinár zastrelený niekoľkými výstrelmi zo zadu, na schodisku domu v Kyjeve. Neskôr údajne zomrel v sanitke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies