VIDEO Televíznej reportérke ukradli v Londýne kameru počas vysielania!

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 09:02 • 2 min
VIDEO Televíznej reportérke ukradli v Londýne kameru počas vysielania!

LONDÝN - Austrálsku novinárku a jej kameramana olúpili dvaja ozbrojení maskovaní cyklisti v momente, keď vysielali z Londýna do štúdia v Sydney.

slovakia

left justify in out

Laura Irving a kameraman Jimmy Canon natáčali nejaký materiál vo večernom Islingtone v Londýne, keď sa pri nich objavili maskovaní muži na bicykli. Novinárke došlo, že niečo nie je v poriadku, ale stále dúfala, že sa nič vážne nedeje, píše server stredoevropan.cz.

 

„Začala som hovoriť na kameru a kým so to robila, jeden z nich prišiel k Jimmymu a začal s ním hovoriť. Jimmy vzal zrazu kameru z podstavca a vtedy som sa spýtala, čo sa deje. Siahla som po kamere a vtedy Jimmy povedal: Nie, má zbraň!. A tak som sa stiahla a oni odišli s našou veľkou a veľmi drahou a ťažkou kamerou.“

 

 

img

 

 

Zatiaľ čo si lupiči odvážali kameru za 25-tisíc eur, v štúdiu v Sydney pracovníci televízie neveriaco krútili hlavami nad tým, čo práve videli. Reportérke sa podarilo dvojicu odfotiť.

 

 

 

 

Hovorca austrálskej televízie potvrdil, že k incidentu naozaj došlo.

 

„Celý incident bol nahrávaný a zábery odchádzali naživo do nášho štúdia. Tieto zábery sme odovzdali miestnej polícii."

 

Novinárka Irvingová napísala na Twitter, že je v poriadku a že zločinnosť v Londýne je vážne šialená.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona