Televízna stanica HBO zverejnila dátum premiéry poslednej série Game of Thrones

NETKY.SK • 25 Január 2019, 15:02 • 2 min
Televízna stanica HBO zverejnila dátum premiéry poslednej série Game of Thrones

BRATISLAVA - Dávnejšie sa už vedelo, že posledná séria televíznej ságy Game of Thrones (Hra o Tróny) uzrie svetlo sveta práve v tomto roku. Televízna stanica HBO, ktorá ako jediná vlastní práva tohto svetoznámeho seriálu, už uviedla aj dátum premiéry prvej časti záverečnej série.

slovakia

left justify in out

Z oficiálneho traileru behajú zimomriavky po chrbte. Veď posúďte sami. Tí najvernejší, nemusíte sa ničoho báť. Nejedná sa o žiadny spoiler.

 

 

Jon, Arya a Sansa v podzemných chodbách hradu Winterfell (Zimohrad) narazia na sochy, ktoré sa im nápadne podobajú. Zrazu sa náhle ochladí a to je jasný signál toho, že sa už blížia bieli jazdci. Kto teda získa nakoniec železný trón?

 

 

Nielen, že nakrútením poslednej série stúplo Game of Thrones na najdrahší seriál všetkých čias, ale odvysielaním prekoná aj ďalší rekord. V tretej epizóde sa totiž dočkáme najväčšej bitky v televíznej histórii. Aj napriek tomu, že detaily sa držia v prísnej tajnosti, herec Vladimir Furdik, prezradil maďarskému webu SorozatWiki, že zmieňovaná bitka zaberie polovicu jednej epizódy. Je sa teda na čo tešiť.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fire and ice. #GoTS8

Príspevok, ktorý zdieľa gameofthrones (@gameofthrones),

 

Okrem iného je tu zmena v počte jednotlivých epizód. Boli sme zvyknutí, že každá séria mala 10 častí. Avšak tvorcovia sa teraz rozhodli pre zmenu. Jednotlivých epizód bude síce len 6, ale každá bude trvať minimálne 1 hodinu. Buďte teda pripravení, že 14. apríla to celé vypukne. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona