Televízna stanica Dajto, patriaca pod Markízu, dostala pokutu. Neuveríte v čom bol údajný problém

NETKY.SK • 24 Február 2021, 18:34 • 2 min
Televízna stanica Dajto, patriaca pod Markízu, dostala pokutu. Neuveríte v čom bol údajný problém

BRATISLAVA - Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) na svojom dnešnom zasadnutí uložila vysielateľovi Markíza - Slovakia programovej službe Dajto pokutu vo výške 3 319 eur za nesprávnu hlasitosť programu. Informovala o tom v tlačovej správe hovorkyňa rady Ivana Čaučíková.

slovakia

left justify in out

Mimo pravidiel licencie 

Okrem vysielateľa Markíza - Slovakia dostal pokutu aj vysielateľ Rádio Wow. Pokutu vo výške 199 eur dostal za to, že na frekvenciách pre Nitru a Trenčín v rámci štyroch dní nevysielal programovú službu v súlade s udelenou licenciou. Rada na svojom rokovaní začala voči trom vysielateľom správne konanie.

 

img


RVR na svojom stretnutí začala aj správne konanie voči vysielateľovi Mac Tv programovej službe Wau pre odvysielanie programu Niečo na tej Mary je. Program televízia odvysielala 26. decembra 2020 s českým dabingom.

 

Rozdielne v rámci celej krajiny 

Správne konanie začala aj v prípade vysielateľa Markíza - Slovakia a jeho programovej služby Tv Markíza. Dôvodom je príspevok Násilnosti v Kapitole majú päť obeti odvysielaný 8. januára 2021 v programe Televízne noviny.

 

img

 

Voči vysielateľovi Kiss rádio začala RVR správne konanie z možného nevyužitia frekvencie pre Prešov na účely, na ktoré mu bola pridelená.


Rada na svojom zasadnutí zmenila licenciu na vysielanie rozhlasovej programovej službe vysielateľovi Mirjam v niektorých častiach. Zmenila aj registrácie retransmisie subjektom I. Heizer - Mini servis, Mlok - Levice, Správcovské bytové družstvo IV Košice, Správa káblových rozvodov, Stavebné bytové družstvo Fiľakovo, Bytový podnik Trebišov, Digi Slovakia a Miklovky Tv. Spoločnosti Filleck rada zrušila registráciu retransmisie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies