Televízna stanica CMT pripravuje seriálový reboot Varsity Blues

NETKY.SK • 17 August 2016, 11:39 • 2 min
Televízna stanica CMT pripravuje seriálový reboot Varsity Blues

LOS ANGELES - Americká televízna stanica CMT, ktorú vlastní spoločnosť Viacom, pripravuje seriálový reboot filmu Varsity Blues z roku 1999.

slovakia

left justify in out

Na adaptácii tínedžerskej športovej snímky z prostredia amerického futbalu sa podieľajú aj scenárista pôvodnej verzie W. Peter Iliff a spoločnosť Paramount Television. Správu potvrdil portál The Hollywood Reporter.


V pôvodnej verzii stvárnil James Van Der Beek náhradného quarterbacka Jonathana "Moxa" Moxona, ktorý sa dostal na čelo univerzitného tímu amerického futbalu a postavil sa tvrdému trénerovi, ktorého si zahral Jon Voight. Tržby filmu s rozpočtom 16 miliónov dolárov dosiahli v čase jeho uvedenia do kín viac ako 54 miliónov dolárov.


Varsity Blues je jedným z najčerstvejších projektov zo série rebootov spoločnosti Paramount Television. Medzi ďalšie patria napríklad nové spracovania filmov Škola ro(c)ku (2003), Bojovníci (1979) či Ostreľovač (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies