Televízia Joj štartuje nový sitkom Svet podľa Evelyn

NETKY.SK • 13 Október 2015, 16:16 • 2 min
Televízia Joj štartuje nový sitkom Svet podľa Evelyn

BRATISLAVA - Televízia Joj zaradí od stredy do vysielania desaťdielny sitkom Svet podľa Evelyn v hlavnej úlohe s internetovou komičkou Evou Kramerovou pôsobiacou na sociálnych sieťach pod menom Evelyn.

slovakia

left justify in out

Nový formát v réžii Kristíny Cibulkovej bude čiastočne improvizovaný. Na jeho vzniku sa okrem režisérky a samotnej komičky podieľal aj scenárista a dramaturg Stano Guštafík.


Svet podľa Evelyn vznikol podľa slov Cibuľkovej celkom nečakane. „Vzniklo to strašne spontánne. Evelyn som vôbec nepoznala, nepoznala som ani jej videá, ale stalo sa, že mi niekto na narodeniny poslal jej výstup, kde sa teší zo svojej 25-ky a od nadšenia to prechádza k tomu, že plače, že už za chvíľu zomrie. Tak som sa veľmi pobavila a asi to bol osud, ale na druhý deň som prišla do televízie a náš programový riaditeľ ma zavolal do kancelárie, kde sedela Evelyn. Zoznámil nás a povedal mi, že mi dáva voľnú ruku a že s ňou mám niečo vymyslieť,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA režisérka.

 

 

TU TU TU RUUUUUUU TU RUUUUUUU ( to bola akože fanfára :-D) Zvučka na seroš Svet podľa Evelyn :-D Už v stredu na Jojke PS: Waaaaaaaaaaa už sa mega tešíme :-)))))))

Posted by Svet podľa Evelyn on 12. október 2015


Komička, ktorá hrá v sitkome samu seba, zdieľa so svojimi priateľmi hercom Števom, majiteľkou svadobného salónu Barbie a naivnou Alicou v siedmom mesiaci tehotenstva, všetky svoje starosti a radosti. Ako každé dievča v jej veku, aj Evelyn sa usiluje postaviť na vlastné nohy a získať partnera svojich snov. Jej snaha však nie vždy končí zdarne a je poprepletaná mnohými komickými situáciami.


Každá časť prinesie samostatný príbeh. Diváci sa stanú svedkami komičkiných odvážnych pokusov o dokonalé rande, Evelyn im dá návod, ako zbaliť boháča, môžu sa inšpirovať jej bojom s nadváhou či radami smerujúcimi k získaniu práce snov. „Pre mňa bola vždy taká autorská a už aj režisérska méta urobiť naozaj sitkom. Sitkom, ktorý nestavia na tom, že herci hyperbolizujú to, čo hrajú alebo že tam vznikajú situácie, ktoré sú úplne mimo realitu, ale naopak taký, v ktorom sú jednotlivé situácie postavené na prirodzenom herectve a ten humor je hlavne v situáciách a v dialógoch. V sitkome sa musí strašne veľa rozprávať. A to sa nám, myslím, podarilo,“ poznamenala spokojná režisérka.


Vo Svete podľa Evelyn, ktorého jeden diel potrvá 35 minút, si po boku známej komičky zahrajú Štefan Martinovič, Kristína Farkašová, Zuzana Porubjaková a Jozef Vajda. V každej časti sa zároveň objaví niektorá zo slovenských celebrít.


Televízia Joj sitkom uvedie každú stredu o 22:10 po šou Česko Slovensko má talent.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies