Televízia JOJ štartuje druhú sériu rodinnej ságy Divoké kone

NETKY.SK • 14 August 2015, 08:04 • 2 min
Televízia JOJ štartuje druhú sériu rodinnej ságy Divoké kone

BRATISLAVA - Televízia JOJ uvedie v pondelok 17. augusta druhú sériu rodinnej ságy Divoké kone. Nosnou témou nových častí má byť podľa slov tvorcov odpustenie.

slovakia

left justify in out

„Zatiaľ čo na jar sme odhaľovali tajomstvá, hriechy a prehrešky hlavných hrdinov, v jesennej sérii musia postavy nájsť silu odpúšťať tým, ktorí im ublížili, neľpieť na krivdách z minulosti a ísť ďalej. Len tak sa budú môcť vykúpiť zo svojich hriechov,“ priblížila kreatívna producentka seriálu Danica Haláková. „Hráme sa tentoraz s témou, že nie vždy je všetko tak, ako to vyzerá a udalosti, ktoré sa stali v minulosti, sa môžu prerozprávať z rôznych uhlov pohľadu. Chceme s divákom hrať hru,“ dodala. Podtitulom druhej série je preto podľa nej heslo „Všetko je inak“.


Hlavným zdrojom peripetií, zápletiek a komických situácií v nadchádzajúcich častiach má byť príchod filmárov, ktorí si statok vybrali ako lokáciu na nakrúcanie dobovej rozprávky. Do deja seriálu vstúpi šesť nových postáv a núdza nebude ani o ďalšie zvieratá. Diváčkam a divákom sa predstaví žrebec Melenas, týraný kôň Sultán a somár Fatima.
Druhú sériu populárnej rodinnej ságy plánuje televízia vysielať každý pracovný deň okrem piatku o 20:30.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies