Televízia JOJ predstavila hlavné projekty pre jeseň 2012

NETKY.SK • 16 August 2012, 21:38 • 2 min
Televízia JOJ predstavila hlavné projekty pre jeseň 2012

Televízia JOJ predstavila hlavné projekty pre jeseň 2012 - Kultúra Jeseň na obrazovkách TV JOJ bude patriť overeným formátom, ale aj niekoľkým novinkám. Ako prvý sa na televízne obrazovky dostane seriál z dielne Andyho Krausa Pod povrchom, ktorý na JOJke

slovakia

left justify in out

img

Jeseň na obrazovkách TV JOJ bude patriť overeným formátom, ale aj niekoľkým novinkám. Ako prvý sa na televízne obrazovky dostane seriál z dielne Andyho Krausa Pod povrchom, ktorý na JOJke štartuje už tento pondelok 20. augusta o 20:20. V špeciálnom premiérovom týždni diváci seriál uvidia denne od pondelka do štvrtka v hlavnom vysielacom čase. Na televízne obrazovky prinesie nielen nový príbeh, ale aj neopozerané tváre.
Známe tváre zas diváci uvidia už v desiatej sérii úspešného slovenského seriálu Panelák (2008), ktorý sa na obrazovky vráti od pondelka 27. augusta. V premiérovom týždni ho budú vysielať od pondelka do štvrtka o 20:20, seriál Pod povrchom v tomto týždni dostane vysielací čas v utorok, v stredu a vo štvrtok o 21:30. Pondelok 27. augusta bude štartovacím dňom aj pre novinku režiséra Petra Nuňéza – Recept na bohatstvo. Novú šou nielen o varení, ale najmä o možnosti zbohatnúť na svojom či rodinnom recepte, bude TV JOJ vysielať vždy v pondelok o 21:30. Recept na bohatstvo bude zároveň premiérovým projektom Adely Banášovej na obrazovkách JOJky. V tento deň sa v nových častiach vrátia na obrazovky hrdinovia komediálneho seriálu Hoď svišťom, ktorý sa bude vysielať pravidelne v pondelok po Recepte na bohatstvo. Od posledného augustového týždňa divákov čakajú aj nové časti Súdnej siene. 
Ďalšie premiérové formáty TV JOJ postupne spustí v týždni od 3. septembra, v ktorom odštartujú aj dva overené projekty – Česko Slovensko má talent 3 a Farmár hľadá ženu 3. Talentová šou, ktorá je už po tretí raz spoločným projektom TV JOJ a TV Prima, bude podľa JOJky opäť patriť k najatraktívnejším projektom jesene. Úlohy porotcov si zopakujú Lucie Bílá, Martin Dejdar a Jaro Slávik, moderátormi budú opäť Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. V tretej sérii šou Farmár hľadá ženu, ktorá štartuje v sobotu 8. septembra, sa predstaví viac farmárov a dokonca aj jedna farmárka, ktorá si hľadá muža. 
Prvý septembrový týždeň sa do ponuky JOJky vrátia aj magazíny TOPSTAR a Nové bývanie. TOPSTAR budú od 9. septembra vysielať v nedeľu vždy o 17:00. Od septembra predpoludním dostanú priestor nové časti reality šou Dom snov a Pekelná kuchyňa so známym šéfkuchárom Gordonom Ramsaym. Približne v polovici tohto mesiaca odštartuje v USA druhý ročník speváckej šou The X Factor. TV JOJ vo svojom hlavnom programe uvedie úvodné castingové kolá, finálové prenosy bude vysielať stanica PLUS. 
Divákov čakajú aj špeciálne vydania šou Extrémne rodiny a postupne sa na obrazovky dostanú aj ďalšie novinky, o ktorých bude televízia ešte informovať. Pripravené sú nové diely seriálov Dr. Ludsky a Lokal TV a ako uviedla TV JOJ, na divákov čaká niekoľko exkluzívnych filmových premiér i nové časti obľúbených zahraničných seriálov. 
 
Agentúru SITA informoval vedúci PR televízie JOJ Jozef Gogola.
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies