Televízia JOJ predstaví nové tváre: Barbaru Heribanovú a Pavla Bruchalu!

NETKY.SK • 28 Február 2014, 11:22 • 2 min
Televízia JOJ predstaví nové tváre: Barbaru Heribanovú a Pavla Bruchalu!

BRATISLAVA - Televízia JOJ predstavila šesticu ľudí, ktorí sa majú stať súčasťou pripravovaných projektov.

slovakia

left justify in out

"Do užšieho výberu sa prebojovalo šesť tvárí. Mužské osadenstvo zastupuje ostrieľaný redaktor Adam Zavřel, ktorého diváci poznajú zo spravodajskej relácie Veľké noviny. Ďalším je spíker Fun rádia s jednoduchou prezývkou Mimo. Trojicu uzatvára Pavel Bruchala," oznámila televízia na svojej webovej stránke.

 

Bruchala, ktorý prednedávnom po ponuke od bývalého riaditeľa TV JOJ Františka Borovského odišiel z Markízy, kde moderoval reláciu Reflex, by mal účinkovať v novej publicistickej relácii. Tvárami ďalších nových projektov budú aj herečka zo seriálu Dedičstvo (2013) Kristína Guštafíková, Zuzana Haberová, dcéra speváka Pavla Haberu, a Barbara "Babsy" Heribanová, mladšia dcéra Aleny a Jozefa Heribanovcov. 

 

Ponuku od Borovského dostala pred časom aj Marianna Ďurianová, ktorá sa následne rozhodla pre odchod z Markízy. Televízia JOJ ju však v súvislosti s novými projektmi nespomenula. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies