Televízia Fox rokuje o obnovení Aktov X

NETKY.SK • 19 Január 2015, 10:09 • 2 min
Televízia Fox rokuje o obnovení Aktov X

LOS ANGELES - Predstavitelia americkej produkčnej spoločnosti 20th Century Fox Television potvrdili, že rokujú o návrate obľúbeného mysteriózneho seriálu Akty X (1993 - 2002) na obrazovky, pričom v hlavných úlohách by sa mali znova predstaviť David Duchovny a Gillian Anderson.

slovakia

left justify in out

Prezidentka 20th Century Fox Television Dana Walden však vyhlásila, že so spomínanými hercami a tvorcom seriálu Chrisom Carterom zatiaľ diskutovali iba o termínoch, kedy budú mať všetci na tento projekt čas. O samotnom obsahu seriálu sa zatiaľ nerozprávali. Vznik prípadného pokračovania Aktov X naznačil ešte vlani v lete samotný Carter, keď prezradil, že rokoval s predstaviteľmi 20th Century Fox TV o obnovení seriálu. 

Seriál Akty X priniesol na obrazovky príbeh agentov FBI Foxa Muldera (David Duchovny) a Dany Scully (Gillian Anderson), ktorí riešili mysteriózne prípady. Počas vyšetrovania sa dozvedali o rôznych konšpiráciách, týkajúcich sa napríklad aj mimozemšťanov. Kým Mulder týmto informáciám verí, jeho kolegyňa je pragmatickejšia. Seriál sa dočkal deviatich sezón a dvoch filmových spracovaní: Akty X (1998) a Akty X: Chcem veriť (2008). Aktom X udelili trikrát Zlatý glóbus ako najlepšiemu dramatickému seriálu. V roku 1997 toto ocenenie získali aj hlavní hereckí predstavitelia. Seriál priniesol tvorcom aj 16 cien Emmy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona