Telá mŕtvych českých turistiek konečne prevezú domov

NETKY.SK • 6 August 2013, 14:33 • 2 min
Telá mŕtvych českých turistiek konečne prevezú domov

PRAHA - Egypťania už zapečatili rakvy s telami mŕtvych turistiek pochádzajúcich z Českej republiky a pripravili ich na prepravu domov, informujú v utorok české médiá.

slovakia

left justify in out

Prípad ich záhadnej smrti pritom na žiadosť Egypta vyšetrujú aj českí policajti. Dvadsaťšesťročná žena a jej osemročná dcéra zomreli minulý týždeň za nejasných okolností v hotelovej izbe v egyptskom letovisku Hurgada.

Egyptské úrady po incidente odobrali pas manželovi zosnulej ženy, ktorý je jedným z hlavných podozrivých. Doklady mu medzitým vrátili, stále má však zakázané odcestovať z Egypta a vrátiť sa domov. Muža zatiaľ formálne z ničoho neobvinili, je však údajne jedinou osobou spájanou s prípadom.

Prípad šokoval českú verejnosť a tiež účastníkov zájazdu, ktorí medzitým už odcestovali domov. Pôvodne sa špekulovalo o otrave jedlom, riaditeľ nemocnice v Hurgade však vyhlásil, že Češky zomreli po požití veľmi silného jedu. Ich pohreb je naplánovaný na piatok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona