Tel Aviv hostí Fashion Week, otvorí ho Roberto Cavalli

NETKY.SK • 23 November 2011, 03:36 • 2 min
Tel Aviv hostí Fashion Week, otvorí ho Roberto Cavalli

Tel Aviv hostí Fashion Week, otvorí ho Roberto Cavalli - Pre ženy   V izraelskej metropole sa dnes začína Tel Aviv Fashion Week. Podujatie sa opäť otvára prvýkrát od 80.

slovakia

left justify in out

 

img

V izraelskej metropole sa dnes začína Tel Aviv Fashion Week. Podujatie sa opäť otvára prvýkrát od 80. rokov. TASR informovala Zuzana Kizáková z izraelského veľvyslanectva na Slovensku.
Ako ďalej uviedla, štvordňový izraelský módny maratón dnes večer v Tel Avive otvorí svetovo uznávaný taliansky návrhár Roberto Cavalli, ktorý predstaví jednu zo svojich extravagantných kolekcií.
Tel Aviv Fashion Week bude venovaný kolekciám domácich módnych návrhárov. "Do štvrtka 24. novembra predstaví na módnych prehliadkach modely na jar a leto 2012 od renomovaných izraelských návrhárov ako Sasson Kedem, Dorit Bar-Or, Yaniv Parsi, Alon Livne, Alembika, Galit Levi, Doreen Frankfurt, Tovaleh, Yosef, Mira Zwillinger či Gottex," doplnila s tým, že podujatie uvedie vyše 20 módnych šou, ktoré si pozrie asi 10.000 divákov.

Zdroj: TASR

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies