Tehotnú speváčku Janet Jackson potrápili komplikácie, lekári jej prikázali odpočívať

NETKY.SK • 12 September 2016, 12:45 • 2 min
Tehotnú speváčku Janet Jackson potrápili komplikácie, lekári jej prikázali odpočívať

LOS ANGELES - Tehotnej americkej speváčke Janet Jackson lekári prikázali odpočívať. Informáciu priniesli americké spravodajské portály US Weekly a E! News. Zdroj blízky E! News uviedol, že Jackson mala isté komplikácie, ktoré súviseli s tehotenstvom.

slovakia

left justify in out

"Uvedomuje si komplikácie, ale podľa lekárov je momentálne v poriadku," povedal zdroj. "Neustále je pod dohľadom odborníkov. Pred pár týždňami však zašla s mamou na obed," vyjadril sa zdroj blízky US Weekly.


Päťdesiatročná speváčka čaká prvé dieťa s manželom, 41-ročným podnikateľom katarského pôvodu Wissamom Al Manom. Manželmi sú od roku 2012. Rodáčka z Indiany v apríli odložila svetové turné Unbreakable, aby sa mohla pripraviť na príchod potomka. "Sme práve v druhej časti turné a stali sa náhle zmeny. Chcela som, aby ste sa to dozvedeli ako prví. Spolu s manželom plánujeme rodinu, takže budem musieť odložiť turné. Snažte sa to, prosím, pochopiť. Musím to spraviť teraz. Lekári mi nariadili odpočívať. Nezabudla som však na vás. Budem v koncertovaní pokračovať hneď, ako budem môcť," oznámila Janet vo videu, ktoré zverejnila v apríli na sociálnej sieti Twitter. Odvtedy sa k tehotenstvu bližšie nevyjadrila.


V máji brat speváčky Jermaine Jackson pre US Weekly uviedol, že sa jeho sestra cíti dobre. "Bude skvelou matkou, pretože je veľmi neústupná a prísna. Povedal som jej, nech mi dá vedieť, keď bude potrebovať rodičovskú radu či pomoc s bábätkom, lebo ja som ten najlepší "menič" plienok na tejto planéte," povedal bývalý člen skupiny Jackson 5. Ďalší z jej bratov Tito Jackson sa v rozhlasovej show Andyho Cohena amerického rádia SiriusXM vyjadril, že budúci rodičia nepoznajú pohlavie potomka a dúfajú, že sa dieťa narodí zdravé. Vyvrátil tiež špekulácie, že dieťa príde na svet prostredníctvom náhradnej matky.


Janet Damita Jo Jackson debutovala v roku 1982 eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy Dream Street (1984), Control (1986), Janet Jackson's Rhythm Nation 1814 (1989), Janet. (1993), The Velvet Rope (1997), All For You (2001), Damita Jo (2004), 20 Y.O. (2006), Discipline (2008) a Unbreakable (2015). Na konte má okrem toho aj kompilácie Design Of A Decade: 1986 -1996 (1995), Number Ones / The Best (2009) a Icon: Number Ones (2010). Medzi jej najväčšie hity patria single Nasty, Rhythm Nation, That's The Way Love Goes, Together Again, All For You alebo Scream, ktorý nahrala s bratom Michaelom Jacksonom. Na celom svete predala viac ako 160 miliónov kópií nahrávok a patrí tak k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry dosiaľ získala napríklad dvanásť American Music Awards, päť Grammy a nominovali ju na Oscara i Zlatý glóbus. Vlani jej v rámci odovzdávania BET Awards udelili Ultimate Icon: Music Dance Visual Award. Odložené koncerty turné Unbreakable by mala absolvovať v roku 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies