Tehotnej žene pri nehode z tela vytrhlo dieťa! Vďaka tomu prežilo

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 17:06 • 2 min
Tehotnej žene pri nehode z tela vytrhlo dieťa! Vďaka tomu prežilo

CAJAT - V brazílskom Cajati neďaleko Sao Paula sa stala príšerná nehoda nákladného vozidla, pri ktorej bol zranený vodič, avšak tehotná spolujazdkyňa zomrela.

slovakia

left justify in out

Vezený náklad sa pri nehode uvoľnil a žene v kabíne rozrazil brucho tak, že z neho vymrštilo nenarodené dieťa. To dopadlo na podlahu a vďaka tomu prežilo. Záchranári ho našli už bez pupočnej šnúri. Prekvapilo bolo úplne v poriadku, jeho matka to však neprežila.

 

„Bola to vážna nehoda s jednou zosnulou osobou. Keď som tam dorazil, uvidel som, že vodič nákladného vozidla je zranený a je pri ňom tím prvej pomoci. Rozhodol som sa, že prehľadám obeť nehody, ktorá bola pod drevom, keď som začul detský plač,“ vypovedal záchranár.

 

Podľa predbežných informácií sa predpokladá, že došlo pri náraze k pretrhnutiu brucha matky, vďaka čomu sa dieťa vyhlo následnému privaleniu masívnym drevom.

 

„Dievčatko bolo v dokonalom stave, zdravá, bez škrabancov. Môžem len potvrdiť, že išlo o skutočný zázrak. Aby som bol úprimný, bol to boh. Podľa toho, čo som videl, netuším, ako mohlo dieťa prežiť,“ dodal záchranár.

 

img

Sestričky v nemocnici dievčatko pomenovali Giovana, čo v preklade znamená "chránená Bohom." 

 

Brazílske úrady v súčasnosti pátrajú po totožnosti zosnulej matky, ktorá pri sebe nemala žiadne doklady. Jednou z teórii je, že náhle začala rodiť a vodič ju viezol do nemocnice. Podrobnosti však ukáže až podrobné vyšetrovanie.


Informácie priniesol web krimispravy.eu s odkazom na Metro.co.uk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies