Tehotná žena odpadla, jej dvojročná dcérka ju zachránila!

NETKY.SK • 16 Marec 2018, 14:34 • 2 min
Tehotná žena odpadla, jej dvojročná dcérka ju zachránila!

Katie-Marie Porterová z waleského mesta Newport môže byť pyšná na svoju iba dvojročnú dcérku, ktorá sa o ňu navzdory svojmu nízkemu veku dokázala v ťažkej chvíli postarať. Keď žena počas tehotenstva náhle stratila vedomie, dievčatko duchaprítomne vzalo do ruky mobil a vytočilo svoju babičku.

slovakia

left justify in out

Porterovú, ktorá je v ôsmom mesiaci tehotestva, postihla v súvislosti chudokrvnosťou strata vedomia, píše server Novinky.cz. Keď vo svojom dome skolabovala, bola v jej prítomnosti iba jej dvojročná dcéra Myah.

 

Dievčatko okamžite vzalo mamkin telefón a bez väčších problémov vytočilo svoju babičku, ktorej s pokojným hlasom oznámilo, že "mamička leží na podlahe". Babička hneď kontakovala svojho zaťa, ktorý v čase incidentu nakupoval.

 

Keď sa Porterová prebrala, počula, ako na ňu z telefónu kričí jej vlastná mama, zatiaľčo Myah sedí pokojne po jej boku. "Vôbec som netušila, kde sa nachádzam. Myah bola úžasná, po celý čas zostala pokojná," povedala Daily Mailu. 

 

Jej muž prišiel vzápätí a odviezol ženu do nemocnice., kde zostala na pozorovanie tri dni. Podľa informácií rodiny dievčatko vypozorovalo ovládanie telefónu od svojej mamy. "Myah zachránila mňa i moje dieťa," uzavrela Porterová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies