Tehotná speváčka Fergie bude mať chlapca!

NETKY.SK • 25 Marec 2013, 13:36 • 2 min
Tehotná speváčka Fergie bude mať chlapca!

LOS ANGELES - Americká speváčka Fergie a jej manžel Josh Duhamel, ktorí pred mesiacom oznámili, že čakajú prvé dieťa, budú mať podľa všetkého chlapca. Štyridsaťročný herec totiž v rozhovore pre agentúru AP hovoril o svojom potomkovi v mužskom rode.

slovakia

left justify in out

"Viete, že vaše dieťa bude padať a rozbije si hlavu. A to pre mňa bude tá najťažšia vec. Takže teraz znova zažijem svoju mladosť, keď ho uvidím, ako robí všetky tie veci. Ale tak to má byť. Sme veľmi šťastní a omnoho múdrejší než pred desiatimi rokmi. Sme oveľa viac pripravení na dieťa. Mám pocit, že sme ako pár veľmi silní, a to je veľmi dôležité, keď sa rozhodnete mať dieťa," uviedol Duhamel s tým, že s deťmi má dostatok skúseností, pretože vyrastal s dvoma oveľa mladšími sestrami. 

Tridsaťsedemročná Fergie, vlastným menom Stacy Ann Ferguson, sa za Josha Duhamela vydala 10. januára 2009 v Malibu, pričom vtedy už spolu boli päť rokov. Vlani v októbri v rozhovore s moderátorkou Oprah Winfrey prezradila, že by si chceli založiť rodinu. Pôvodne plánovali päť detí, no vzhľadom na vek Fergie si podľa vlastných slov vystačia aj s dvoma potomkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies