Tehotná speváčka Ciara mala autonehodu

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 10:04 • 2 min
Tehotná speváčka Ciara mala autonehodu

BRATISLAVA - Americká r'n'b speváčka Ciara, ktorá je v treťom trimestri tehotenstva, mala v piatok v Los Angeles autonehodu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná rodáčka z texaského Austinu chcela odbočiť doľava, keď do nej sprava narazilo iné auto, ktoré išlo v pruhu vyhradenom pre autobusy. Na miesto nehody prišli policajti aj záchranári, speváčka však vyviazla bez zranení. Jej hovorkyňa neskôr pre magazín People potvrdila, že Ciara je v poriadku.

Speváčka čaká dieťa s hráčom amerického futbalu Russellom Wilsonom, za ktorého sa vydala vlani v júli. Ciara už vychováva takmer trojročného syna Futurea Zahira Wilburna, ktorého má s rapperom Futureom. Dvojica sa v októbri 2013 zasnúbila, no v auguste nasledujúceho roka zásnuby zrušila.

Ciara, celým menom Ciara Princess Wilson, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002. Debutovala o dva roky neskôr albumom Goodies, po ktorom nasledovali nahrávky Ciara: The Evolution (2006), Fantasy Ride (2009), Basic Instinct (2010), Ciara (2013) a Jackie (2015). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu a modelingu. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona