Tehotná speváčka Adele sa vydala za priateľa Simona Koneckého

NETKY.SK • 31 August 2012, 06:47 • 2 min
Tehotná speváčka Adele sa vydala za priateľa Simona Koneckého

Tehotná speváčka Adele sa vydala za priateľa Simona Koneckého - Celebrity Britská speváčka Adele (24), o ktorej je od konca júna známe, že očakáva prvého potomka, sa tajne vydala za svojho priateľa, bývalého bankára Simona Koneckého (38). Zhodne o tom inf

slovakia

left justify in out

imgBritská speváčka Adele (24), o ktorej je od konca júna známe, že očakáva prvého potomka, sa tajne vydala za svojho priateľa, bývalého bankára Simona Koneckého (38). Zhodne o tom informujú tak britské, ako aj americké médiá.
      Všetky s netajeným obdivom zdôrazňujú, že sa rôznymi oceneniami ovenčenej interpretke, ktorá je v centre pozornosti predovšetkým bulvárnych médií, podarilo prakticky dokonale utajiť túto významnú životnú udalosť.
      O samotnom obrade nie sú k dispozícii žiadne podrobnosti s výnimkou tradičných formulácií nemenovaných blízkych zdrojov, ktoré hovoria o veľkej, krásnej udalosti a dôležitom životnom kroku páru. Adele a jej priateľ, ktorý je známy aj vďake charitatívnej organizácii Drop4Drop, sa pre vstup do manželstva rozhodli po roku známosti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies