Tehotná sa vyhrážala arbitrovi bitkou od nenarodeného syna

NETKY.SK • 9 Október 2013, 15:27 • 2 min
Tehotná sa vyhrážala arbitrovi bitkou od nenarodeného syna

LISABON - Elitný portugalský futbalový rozhodca Duarte Gomes stratil reč z reakcie tehotnej ženy, ktorú pri okienku novinového stánku pustil pred seba. Budúca mamička mu síce najprv poďakovala, no potom obvinila 40-ročného arbitra z poškodenia jej klubu a sľúbila mu odplatu, až sa jej syn narodí a vyrastie. Duarte Gomes sa s nevšedným zážitkom podelil na Facebooku.

slovakia

left justify in out

"Čakal som pred stánkom na noviny a zbadal som tehotnú ženu, ktorá stála za mnou. Ponúkol som jej miesto pred sebou. Poďakovala sa mi a ja som povedal: 'Nemáte za čo, prednosť nech majú tí, čo to potrebujú.' Ďalšiu reakciu som však vôbec nečakal," opísal situáciu portugalský rozhodca a doplnil aj slová budúcej mamičky: "Jediné, čo skutočne potrebujem, je, aby sa chlapec narodil, rýchlo vyrástol a poriadne ťa nakopal do zadku, aby si prestal poškodzovať môj klub."

Medzinárodný arbiter s odznakom FIFA sa nezmohol na reakciu. "Neodpovedal som. Priznávam sa, takýto nával emócii som nečakal," dodal Duarte Gomes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies