Tehotná Puškárová odchádza na materskú: Nahradí ju známa tvár z počasia

NETKY.SK • 17 Január 2017, 07:00 • 2 min
Tehotná Puškárová odchádza na materskú: Nahradí ju známa tvár z počasia

BRATISLAVA – Moderátorka televíznych novín TV Markíza Zlatica Švajdová Puškárová sa onedlho stane dvojnásobnou mamičkou. Kto ju nahradí na televíznych obrazovkách počas materskej dovolenky?

slovakia

left justify in out

Ostrieľanú moderátorku nahradí známa tvár TV Markíza – moderátorka počasia – Lenka Vavrinčíková. „Ďakujem televízií Markíza za ďalšiu šancu, ktorú mi poskytla. Veľmi sa z toho teším a dúfam, že nesklamem nielen divákov, ale ani mojich kolegov z redakcie spravodajstva, ktorí tvoria obsah Televíznych novín. Urobím všetko pre to, aby som ich prácu prezentovala divákom čo najlepšie," povedala pre TV Markíza Lenka.

 

img

 

Moderátorka počasia má vyštudovanú žurnalistiku, ale aj tak si uvedomuje obrovský rozdiel medzi hlásením počasia a moderovaním hlavných správ. „Samozrejme, sledujem politiku, ako domácu, tak aj zahraničnú," povedala pre Markízu Lenka Vavrinčíková a zároveň prezradila, ktoré správy nemá v obľube: „Vraždy a lúpeže. Ale aj to patrí k spravodajstvu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona