Tehotná Ilona Csáková je v nemocnici pre problémy so žlčníkom

NETKY.SK • 6 Júl 2012, 21:02 • 2 min
Tehotná Ilona Csáková je v nemocnici pre problémy so žlčníkom

Tehotná Ilona Csáková je v nemocnici pre problémy so žlčníkom - Celebrity Tehotnú speváčku Ilonu Csákovú museli odviezť do nemocnice pre problémy so žlčníkom. Podľa informácií webovej stránky blesk.

slovakia

left justify in out

img

Tehotnú speváčku Ilonu Csákovú museli odviezť do nemocnice pre problémy so žlčníkom. Podľa informácií webovej stránky blesk.cz ju hospitalizovali so žlčníkovým záchvatom a v blízkej budúcnosti nie je vylúčená nutnosť chirurgického zákroku. "Nie je to pekelné, ale ani príjemné. Snáď ma pustia čo najskôr," uviedla speváčka pre webovú stránku Super.cz.

Štyridsaťjedenročná speváčka, ktorá kedysi pôsobila v skupine Laura a její tygři, by mala svojho druhého potomka priviesť na svet v auguste. S manželom Radkom Vonešom vychováva dvojročného syna Daniela. Dvojica sa rozhodla, že nechce vopred poznať pohlavie dieťatka, no ak to bude dievčatko, dostane meno Julinka. Pár sa zosobášil vlani v auguste po približne tri roky trvajúcom vzťahu v Kostole Narodenia Panny Márie vo Vranove pri Brne. Ich svedkami boli Ivana Gottová, ktorá na svadbu prišla s manželom Karlom Gottom, a Vonešov kamarát Roman Horký. Medzi hosťami sa objavili okrem iných aj Petr Kolář či Monika Absolonová.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies